Gepost door: Victor Goossens | 27 augustus, 2010

Ben wat ga je doen of niet doen?

De markt is in afwachting wat Ben gaat vertellen om 16:00. Er wordt meer quantatitive easing verwacht, ik verwacht dat er niet zo heel veel gaat gebeuren, als ze extra QE gaan doen, schrikt iedereen als de Fed dus aangeeft dat het nog slechter gaat.

GDP Q2, verw 1.4%(2.2) is een lagging indicator, iedereen weet dat het slecht gaat in de VS dus zal iets bijdragen aan het sentiment, maar geen market mover worden. Michigan Confidence om 15:55 is belangrijker, verw 70 (69.6)

Een slot van 312 in AEX en belangrijker de 1040 in SPX erg belangrijk, maar net als de jongens van GANN verwachten, zou het doorbreken van deze niveaus wel eens een false move kunnen zijn, sentiment blijft depressed en de computer gestuurde modellen zullen mogelijk tot verkoop overgaan als de SPX onder de 1040 duikt. De komende 3 dagen ga ik gebruiken om de short positie met een leuke winst te verkopen en kijk ik de komende weken om de portefeuille uit te breiden met long posities.

ISM Manuf voor Aug op Woensdag 1 Sept wordt een zeer belangrijk cijfer voor de richting van de markt!  July was 55.5 Alles onder de 50 wordt gezien als het mogelijke begin van de double dip.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: