Gepost door: Victor Goossens | 13 september, 2010

Mooi weertje

Mooi zonnig beursje, het gaat lukken in Griekenland, begrotingstekort naar 8% dit jaar. Chinese ind production iets beter dan verwacht en het onroerend goed in Hong Kong stijgt ook maar verder. Deze keer lijkt het dat een gedeelte van de Gannprognose niet uit komt, dwz een swing low as donderdag. Wel het advies dat men op zwakte moest kopen. Basel III geeft vertrouwen dat de banken nu echt een reserves moeten gaan aanvullen (niemand vertrouwd de spullen die ze op de boeken hebben) en ze hebben 8 jaar de tijd, lijkt me wel genoeg tijd.. Heb vrijdag en wat van mijn shorts teruggebracht en probeer op wat limietjes de rest terug te kopen [10:19 alle shorts eraf gehaald, geprofiteerd van het sluiten van de GAP, laat het maar lekker naar boven lopen] . Dat kost wat maar de portefeuille loopt door, had ik maar niet zo nerveus moeten zijn vorige week.

Ook leuk te horen dat de chinezen overnames willen doen met name mogelijk bod op Prudential en verdere consolidaties in de verzekering sector (Aviva, RSA etc), M&A gebeuren zal de trein kunnen versnellen.

Het lijkt erop dat de trein is gaan rijden, de lichten staan op groen voor een mooie rally tot en met het eind van het jaar. AEX 360/380 en SPX richting 1250. Het zal niet in een rechte lijn gaan, dus ga vandaag mijn kooplijst klaar maken en koop op zwakte.

*Wilt u gratis een email ontvangen bij een update, klik dan even rechtsboven op email subscription

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: