Gepost door: Victor Goossens | 24 september, 2010

Markt is apatisch, kan niet goed de richting vinden,

Markt herstelde gisteren na 16:00 wat op iets beter dan verwachte Leading indic en Existing home sales. Eerdere PMI cijfers waren teleurstellend in Europa. Vandaag iets betere IFO cijfers in Duitsland, maar de markten zijn niet overtuigd, misschien dat vanmiddag de durable goods en new home sales nog wat kunnen brengen, maar ik denk het eerlijkheids halve niet.

Over Jacob Marley, nee niet de zoon van Bob, zeiden ze ‘ As dead as a doornail’, zoals de markten zich nu gedragen. Sta op het punt de handdoek in de ring te gooien mbt een year end rally. Vaak is het dan zo dat er iets verrassends gaat gebeuren, een pink swan? (in tegenstelling tot een black swan). Deze week is over en ga mijn lijst van interessante aandelen opmaken.

Goed weekend gewenst.

Advertenties

Responses

  1. Apathie omdat er onduidelijkheid is over de toekomst. Steunmaatregelen worden afgebouwd. Veel geld langs de zijlijn met lage rentestanden. Veel geld wil weer de aandelenmarkten in maar groei blijft uit door het hardnekkige karakter van de recessie waarvan toch wel duidelijk moet worden dat dit niet zomaar een recessie is maar een fundamentele aanpassing aan een totaal verandere wereld waarin makkelijke kredieten voorbij zijn. Gaat allemaal veel langer duren als door velen aanvankelijk gedacht. Back-to-basics.

    Like

  2. Je zegt nu al 2 weken dat je een high beta lijstje gaat samenstellen. Wordt saai maat. 😉

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: