Gepost door: Victor Goossens | 15 oktober, 2010

Wat gaat Ben zo zeggen?

Om 14:15 komt er meer info en mogelijk een confirmatie van QE II, denk niet dat er details en hoeveelheden genoemd gaan worden, maar de angst heerst na de leuke stijging wat we gezien hebben. Google (mooie cijfers en pre market +9%) houd ons boven de 341. Technologie bedrijven zijn goedkoop in de US (ook Seagate pre market +20%, going private?).

Om 14:30 Retail sales verw 0.3 (0.5%) excl Auto & Gas en om 16:00 univ of Michigan confidence verw 69 (68.2) en vandaag optie expiratie. Ik kijk het aan vandaag, maar denk toch voor de korte termijn wat winst te nemen, op een mogelijke correctie vanmiddag en volgende week.

Ik was gisteren bij een van de beste hedgefund manager van Europa, down to earth, slim, rijk en over de jaren een zeer goede performance. (aandelen portefeuille vorig jaar bijvoorbeeld +90%). Zal proberen van het weekend een korte samenvatting van zijn gedachtes te maken.

Een artikel wat ik vandaag zag, is ook in zijn mening en versterkt mijn mening wat er ons te wachten staat.

Ook even interessant om te lezen; According to Jan Hatzius, chief U.S. economist at Goldman Sachs, the Fed now faces two choices: print, or face the “very bad” outcome of a renewed recession.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: