Gepost door: Victor Goossens | 1 februari, 2011

Wat ik vermoedde schijnt er ook te gebeuren;

vrijdag leek het erop dat we een correctie zouden ondergaan met als reden de Tunesische besmetting naar Egypte en meer landen in het midden oosten. TA analisten stonden te dringen om een 5 tot 10% correctie te roepen. En wat schijnt er te gebeuren… met een paar % lager, kwamen er kopers uit vele hoeken en gaten. Onderliggend riep en roepen velen koop op de correctie, wat kan gaan inhouden dat we straks moeten kopen op 5/10% hogere koersen, daar de wereldwijde macro en bedrijfscijfers ontwikkelingen zeer goed zijn en de waarderingen bescheiden zijn. Grondstoffen zijn al flink opgelopen en obligaties zijn zo NIET 2011.

De besmetting en chaos in Kairos schijnt bescheiden te worden. In Jordanie is net de prime minister af getreden. Het ziet er naar uit dat het een verhaal met goede afloop wordt. We worden 1 richting opgestuurd, kopen!

Mijn 50% afdekking van de portefeuille kost geld, en houd vanmiddag om 16:00 de erg belangrijke ISM manuf cijfer in de gaten om te zien wat ik ga doen. Verw 57.9 (57).

Mijn volgende bericht zal een van mijn nieuwe stockpicks worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: