Gepost door: Victor Goossens | 14 februari, 2011

Januari 2011 Portefeuille en verwachtingen;

Januari -3.3% waarbij de AEX met 1.7% toenam, voornamelijk door het afdekken van de portefeuille (-1.5%) en de sterke performance van +9% in Dec 2010. Hierbij de Portefeuille over Jan 2011.

Sinds Oktober 2006 is de portefeuille met 77% toegenomen (of te wel 111% beter dan de AEX), wat de performance brengt op 17.4% gemiddeld per jaar (op een gewogen basis, daar er geld bijkomt en wordt onttrokken).

Verwachtingen; Ik zit al een tijd te wachten op een correctie om bij te kopen, men kan zien dat de markten moe zijn (al 13% sinds eind Nov 2010), maar elke correctie van 1 a 2 % wordt meteen aangegrepen om (bij) te kopen. Ik blijf geduldig wachten en kijk naar triggers wat de markt een % of 10 lager zou kunnen zetten.

Misschien morgen al bij de publicatie van de Chinese Januari Inflatie, CPI verw 5.4% (4.6%) & PPI verw 6.3 (5.9) erg belangrijk met hoeveel en hoe snel de rente daar verhoogd moet gaan worden (wat de inflatie verwachtingen voor de rest van de wereld ook gaat aanwakkeren). Als de lonen dan ook nog gaan oplopen hebben we een probleem, maar daar zijn we gelukkig nog niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: