Gepost door: Victor Goossens | 23 februari, 2011

Start van de daling?! [Aex 368.25]

Besmetting van (Zuid) Europa nu naar besmetting in het Midden oosten/Noord Afrika…

Afgelopen zondag gaf Gann Traders aan dat na de optie expiratie de beurs (eindelijk) eens zou gaan dalen. Nu is de mogelijk de daling ingezeten kan het een en ander gaan versnellen. Vraag even een gratis proef abonnement aan op een Gann Traders Brains & Analysis voor 2 weken.

De bulls worden ondersteund door een continue stroom van positief macro nieuws, goede bedrijfs resultaten en over het algemeen een positieve blik voor 2011. De toegenomen inflatie verwachtingen geven aan dat het herstel nu echt door zet.

Gadaffi gaf uiteindelijk het signaal dat er een enorme chaos dreigt in het Midden Oosten & Noord Afrika en de grote vraag is nu hoe kan men een (westerse) democratie vestigen in landen waar de oppositie altijd is onderdrukt of weg gewerkt. Een belangrijke taak voor de VN. De kans is groot dat na een soort van Belgische periode uiteindelijk een soort van moslim fundamentalisme of weer een dictator de macht grijpt. Met alle gevolgen in de tussentijd van onzekerheid, oplopende olie prijzen en instabiele geopolitieke tijden, wat het ingezette herstel en vertrouwen kunnen gaan schaden.

Ik blijf grotendeels afgedekt en wacht rustig mijn kansen af om ergens in maart weer wat positiever te worden. Het ziet er naar uit dat 2011 een moeilijk jaar gaat worden, met verschillende black Swans die elk moment en op elke plek kunnen opduiken.

 

Advertenties

Responses

 1. mon amice,

  ben even cash, alle bel verkocht . ga ook niet short ,is ook gezien onstabiliteit niet aan te raden. (premie )

  Like

  • Geen slecht idee, maar bedenk wel dat je fout kan zitten (ik nu natuurlijk ook en hebben we de ‘daling’ al gezien) en straks, ik denk rond april/mei 10% meer moet gaan betalen

   Like

 2. Vraag even een gratis proef abonnement aan op een Gann Traders Brains & Analysis voor 2 weken.

  Bij deze.

  M.v.g.

  Inga Melsert

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: