Gepost door: Victor Goossens | 4 maart, 2011

Stock pick en wachten op 14:30

Na jarenlang wachten met meer downs dan up, kwam Noront NOT.V (C$ 0.82) net met een persbericht naar buiten. Ik ben al jaren lang aandeelhouder van een paar bedrijven in het mc Faults lake gebied, met wisselende resultaten, Spider res en Probe mines +375/370% en Noront bijvoorbeeld -60%.

Dit laatste persbericht zou wel eens de aansteker kunnen zijn van het lontje van dit ‘Ring of Fire’ gebied, Noront heeft in 2008 bijna C$ 7 gestaan.

Dit onherbergzame gebied in Ontario heeft bijna niets, gebrekkige infrastructuur, geen grote spelers in de buurt het is er stervens koud, dus is het moeilijk boren en werken. Wat ze wel hebben in deze buurt zijn bepaalde stammen, die liever niet hebben dat er een mijn gaat komen. Deze problemen duren voort, maar oplossingen zijn voorhanden.

Ik denk met deze resource update, er weer eens meer interesse gaat komen in dit gebied. Nu zal Noront over 45 dagen een NI 43-101 rapport naar buiten brengen (HET belangrijkste rapport in de mining industry). Verwacht dat er tot die tijd niet veel verkopers zullen zijn en dat de verwachtingen hoog zullen gaan oplopen over hoeveel er nu in de grond zit. Mijn eerste doel is 1 can dollar +22% en dan oplopend in 45 dagen naar 1.20 +46% van huidige niveaus.

High Risk, High Reward situatie

Hierbij overzicht van mijn aanbevelingen !

Over een paar minuten de belangrijkste cijfers van de week, de private payrolls verw 182k (50k) en de non farm payrolls, verw 193k (36k). Wel lagging indicators, maar de markt heeft er vol de focus op. Verwachting zijn erg hoog gespannen, dus heb 50% van de portefeuille afgedekt en kijk zo om de rest af te dekken of ze terug te kopen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: