Gepost door: Victor Goossens | 24 maart, 2011

Even een compliment voor Gann trader, Technische analyse;

Ze zitten de laatste tijd weer erg goed.

Hierbij hun laatste prognose van gisteren:

Midweeks analyserapport (23 maart 2011)
De belangrijkste voorspelling van afgelopen weekend was: ‘We zijn er vrij zeker van dat we de
low van deze correctiegolf (16 maart) achter de rug hebben (berekende cycli bodem was 15 maart—23 maart) en we ons kunnen opmaken voor een maandenlange stijgingsperiode.
We sluiten de lopende shortpositie in het tradingoverzicht. Boven de 1295 (SPX) gaan we long. Meer speculatieve traders kunnen al eerder long gaan.’

Vanaf de low op 16 maart zijn de beurzen inmiddels gemiddeld 3-4% gestegen. Op donderdag, vrijdag en maandag opende de SPX met een openingsgap hetgeen zeer bullish is,. Gisteren zagen we een lichte correctie die voornamelijk zijwaarts was hetgeen karakteristiek is voor een golfje 4. In het tradingoverzicht zijn inmiddels longposities geactiveerd voor de AEX en
SPX.
Iedere kleine neerwaartse correctie kan nog steeds aangegrepen worden om longposities op te bouwen cq uit te breiden. Onze visie blijft ongewijzigd namelijk flink hogere koersen de komende maanden vanaf onze cycli bodem tussen 15-23 maart. Voor koersdoelen en stoplosses zie het tradingoverzicht.
Goud de weg lijkt vrij voor een nieuwe stijgingsgolf. Ons koersdoel is thans 1550.
Olie blijft technisch voor de korte termijn lastig te doorgronden door de geo-politieke spanningen in het Midden-Oosten. Meest waarschijnlijk is voorlopig een tradingrange tussen ruwweg de 100 en 110.
Dollar een belangrijke koerswijziging in de Dollar. Tot voor kort benaderde we de Dollar overwegend bullish. Door de neerwaartse doorbraak van de belangrijke steun op 76 kunnen we te maken hebben met de start van een nieuwe dalingsgolf. We zijn dus alert op een lagere Dollar.

Gann Trader 1 van de beste op het gebied van technische Analyse
De Ganntrader services hebben de laatste jaren een enorme naam opgebouwd. Hun analyses zijn onovertroffen. Als u met de meeste zekerheid wilt weten wat de beurs gaat doen, dan is dit waar u moet zijn! Brains & Analysis verschijnt 2 per week.
Klik hier AUB


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: