Gepost door: Victor Goossens | 20 mei, 2011

Domme Nick en Testosteron

De recente ontwikkelingen bij de IMF doet me denken aan scarface(book); ‘In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.’ Men weet hoe de film afloopt. Velen gingen Genghis Kahn voor oa Bill Clinton, Marc Hurd (HP) en velen die niet in de pers komen. Tijd voor woman’s power, ik zet mijn geld op Christine Lagarde (vertaling Garde; de voogdij hebben 😉

Testosteron macht moet minder worden. Ik ben voorstander van meer vrouwen aan de macht, daarmee zullen we meer problemen voor zijn in de wereld.

Griekenland, ik heb altijd geleerd geen goed geld achter kwaad geld te gooien, maar als je het niet doet kunnen de problemen nog groter worden, zie Lehman. Kwijtschelding van een deel van de schuld zou inhouden slecht gedrag goed te keuren, met verdere escalatie naar andere PIGGS landen. Allereerst denk ik een vorm van verlenging van de schulden en als het de komende jaren onhoudbaar gaat worden een Noord en Zuid euro.

Op 1 oktober 2010: beschreef Michael Lewis al zeer goed wat er in Griekenland aan het gebeuren was (zeer de moeite waard om het te lezen!)

Wat betreft de markt kan ik er niet meer van bakken dan dat we mogelijk in een soort eindfase zitten van de uptrend sinds Juni 2010 zoals Gann trader aangeeft. De volumes zijn laag (zo wie zo moeilijk te meten met de high frequency traders en het de als maar uitbreidende handels platformen). Juni/Juli/Aug kunnen saaie markten worden met een correctie mogelijk van 5 tot 10%.

Van het weekend Spaanse verkiezingen, zal eerder een draai naar links geven door de hoge werkeloosheid (21% en onder de jeugd 43%!) en de niet florissante toekomst daar.

Een goed weekend gewenst

Voor aanmelden website, gratis updates via email: zie box rechtsboven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: