Gepost door: Victor Goossens | 26 oktober, 2011

Beursupdate wat te doen?

The Fockers hebben weer een achterbakse ruzie, Sarko is gefrustreerd dat de ECB zijn bankjes (met balansen 4x BNP van Frankrijk met veel toxic loans) niet gaat redden en daardoor zijn krediet status verlaagd gaat worden en reageert geirriteerd naar Cameron op de continue kritiek op de Euro ‘we told you so’ en beschuldigd de Duitsers van Egoisme. De ouwe snoeper Silvio beklaagt zich over het achterwerk van Merkel en geeft aan eerst maar zelf af te gaan vallen. Rutte ergert zich (ook) aan de traagheid, waardoor het allemaal duurder gaat worden.

Het is nu wachten op wat de Bundestag verder gaat zeggen en de EU top van vandaag. Ondanks het continue gemodder van de politici in Europa, liggen de aandelenbeurzen er als een dijk bij.

De 3e kwartaal resultaten komen grosso modo goed naar voren. Men verwacht geen zware afvlakking van winsten en omzetten. De balansen zien er florissant uit en overnames en fusie verhalen helpen goed mee.

Waarom de aandelen er zo goed bij liggen komt doordat vele beleggers onderbelegd zijn in aandelen, gek gemaakt door de vele negatieve verhalen die de ronde doen. Hierbij een interessant verhaaltje van Raymont James; SAUT102411_064646.

Desondanks blijf ik gedeeltelijk afgedekt en wacht de zaken af.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: