Gepost door: Victor Goossens | 30 november, 2011

Perfecte analyse Gann trader van afgelopen zondag;

Hierbij de analyse van 27 Nov 2011;

GannTrader Technische visie
Na een ruim een maandlange zijwaarts koersverloop, bij de SPX tussen de 1215 -1300, werd afgelopen week duidelijk een neerwaartse trend ingezet. De SPX daalde afgelopen week tot 1159 vrijwel het laagste punt van de week.
In oktober steeg de SPX fors met ruim 20% van 1075 tot 1293. In vele opzichten was dit een impulsbeweging
Hiernaast: Credit default swap (kredietverzekeringen) voor ver-schillende landen. Des te lager deze koersen, des te kleiner het waargenomen risico op wanbetaling. Noorwegen, Amerika en Zwitserland worden het meest kredietwaardig geacht. Italië daar-entegen geniet minder vertrouwen dan het door onrust geteister-de Egypte, en België moet zelfs Vietnam en IJsland voor zich laten.

Brains & Analysis
wat impliceert dat na een correctie (abc) er nog minimaal een stijging zou moeten volgen (herstel golf c of golf 3). De top werd geplaatst op 27 oktober op 1293 waarna een eerste daling inzette tot 1215 (golf a). Daar-na zagen we ruim een maandlang een overwegend zijwaarts driehoekspatroon (golf b). Indien correct dan zitten we vanaf begin vorige week in correctie golf c.
Deze correctie golf c bestaat sinds afgelopen vrijdag uit 5 subgolven en heeft als koersdoel 1158. Precies op 1158 ligt overigens ook het 62% Fibonacci steunpunt van de voorgaande stijging (1075 -1193). Tevens is op 1156 golfje v = i. Verder zijn er positieve divergentie waarneembaar in de MACD en RSI. Veel aanwijzingen dus dat er rond de 1158 een trendomkeer kan plaatsvinden.
Ondanks de malaise op de beurzen blijven patroonanalyses en divergenties een naderende korte termijn op-waartse trendomkeer voorspellen die uiteindelijk zelfs zou kunnen uitmonden in een flinke rally richting 1380 -1440 (zie grafiek volgende pagina) . Zover is het nog niet maar een stijging tot boven de 1198 is een sterke aanwijzing dat dit bullish scenario zich gaat ontvouwen. Meer speculatieve beleggers kunnen opnieuw antici-peren op een stijging door nu long te gaan met een scherpe stoploss op 1145.
Anticiperen op een trendomkeer met het accepteren van een klein risico (scherpe stoploss) is in de huidige marktsituatie naar ons inzicht de beste strategie. Indien, eventueel zelfs na een paar keer te zijn uitgestopt met een klein verlies, u op een gegeven moment in de huidige marktsituatie vanaf de start van een trendom-keer meelift op een flinke rally (SPX richting 1380 -1440) kan de winst fors zijn.
Technisch is de markt rijp voor een flinke stijging/herstel. Een exacte timing is echter onmogelijk want deze zal ongetwijfeld geactiveerd moeten worden vanuit een positief nieuwsfeit uit politiek Euroland (euro-obligaties?). Zodra dit nieuwsfeit bekend is kan de beurs zeer explosief oplopen. Hierop anticiperen lijkt dus de beste strategie in de huidige marktomstandigheden.

Gann Trader 1 van de beste op het gebied van technische Analyse
De Ganntrader services hebben de laatste jaren een enorme naam opgebouwd. Hun analyses zijn onovertroffen. Als u met de meeste zekerheid wilt weten wat de beurs gaat doen, dan is dit waar u moet zijn! Brains & Analysis verschijnt 2 per week.
Klik hier AUB

Stuur even een berichtje en dan kan ik u als proef de laatste aflevering sturen, tevens feedback altijd welkom ;-)

Advertenties

Responses

  1. Kom niet op de site terecht. maar zou graag iets meer willen ontvangen van ganntrader

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: