Gepost door: Victor Goossens | 24 juni, 2013

Zo Gann zat erg goed, de perfect storm, zijn we bij de bodem aex 330/331?

Afbeelding

QE partytime over eind 2013 (natuurlijk als de economie in Amerika goed blijft draaien en verder verbeterd), Chinese rentes donderdag op 28% credit crunch en Goldman verlaagd de groei voor 2013 en 2014 en de oppermachtige obligatie markt ligt er slecht bij. Duidelijk risk off, als QE gaat opdrogen draait deze speculatieve stroom met geld uit Emerging Markets, Goud, Zilver, grondstoffen en aandelen. Ben verlaat het partijtje in 2014 dus angst heerst. Laten we hopen dat het Janet Yellen wordt en geen anti-QE, dan hebben we de poppen aan het dansen.

Op zich niet slecht om de markt te informeren dat als er verdere verbetering komt men ophoudt met stimuleren en kan niet oneindig zijn. Nu is goed nieuws, zoals de iets betere Duitse IFO cijfers, slecht nieuws, daar het ‘gratis geld’ minder wordt.

Altijd moeilijk om een bodem te vinden, maar gezien de diverse economieën en relatieve optimisme buiten Europa zou de bodem van de aandelen markten hier kunnen liggen. AEX 330/331 mooi instap moment, het bedrijfsleven staat er florissant voor en zijn redelijk geprijsd.

Begin maar voorzichtig aandelen te verzamelen, zou zeggen vandaag 1/8 van wat je zou willen kopen.

Advertenties

Responses

  1. 27 jaar ervaring…door blijven tellen. Tropenjaren tellen dubbel, dus je hebt meer dan 45 jaar ervaring. Beurs gaat gewoon omhoog, rente blijft laag. Makkelijker kan niet!

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: