Gepost door: Victor Goossens | 3 juli, 2013

QE of QE light? Indicatie om 14:15 !

AfbeeldingVandaag %tje lager in de AEX (344.6) met uitschieters van -5.4% in Portugal door de politiek crisis en oplopende rentes, -3.2% in Turkije en een olieprijs van $101.2 door Egypte en het risico dat het suez kanaal dicht gaat. 

Om 14:15 een indicatie wat de werkeloosheid zou kunnen gaan worden as vrijdag (waarbij de handel dun zal zijn door halve dag werk voor de amerikanen vandaag en morgen vrij met de 4th of July en velen nemen dan ook vrijdag vrij). Er wordt een ADP banengroei verwacht van 155/160k (135k). Grote afwijkingen zullen niet in dank worden afgenomen. Bij een forse banengroei komt QE light aan het eind van het jaar (of zelfs eerder!) in het zicht. Bij slechte cijfers, gaat men de groei in Amerika naar beneden bijstellen, met alle gevolgen van dien.

Ik zat vrij goed met de laatste voorspellingen en markt gedachtes, helaas heb ik (nog) niet optimaal kunnen profiteren. Ik zal binnenkort met een update komen van de portefeuille, helaas zat ik ook voor een deel in de grondstof fondsen, waardoor het resultaat niet echt geweldig te noemen is.

Ben nu met een model bezig, wat ik de komende weken wil gaan toepassen. Dit model concentreert zich voornamelijk op de lange termijn en vooralsnog ziet het er belovend uit.

Huidige belegging’s mode: Buy on weakness.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: