Gepost door: Victor Goossens | 15 juli, 2013

Dilemma! Wie kan me helpen?

Een vriend van me die erg goed out of the box kan denken, kwam met een geniaal idee hoe de Nederlandse en Europese economieën een extra boost in BNP van gemiddeld rond de 2% zou kunnen krijgen.
Zoals veel baanbrekende ideeën is het relatief simpel, begrijp niet dat al onze Europese economen er niet opgekomen zijn. Als we het zouden vertellen zal iedereen zeggen; ja ja dat had ikzelf ook kunnen bedenken, simpel deuuhhh.
Als deze maatregel wordt ingevoerd bij de overheid en bedrijven, zal dit de economieën een duidelijke boost geven en het vertrouwen in de economie verbeteren, wat op het moment cruciaal is, anders stranden we in jarenlang doormodderen en verder verlies in vertrouwen en lamlendigheid. Dan is Japan van de laatste 20/25 jaar ons lot.
Bezuinigen, bezuinigen en nogmaals bezuinigen is wat er nu gebeurd. Met af en toe wat boertjes van Mark Rutte dat we moeten uitgeven en nu ook de senioren (wat gaan de senioren dan kopen nieuwe iphones (ik zelf als dibbes van 52 heb al moeite om dit bericht te typen en herlezen hier op het strand van Vlissingen), ipads? Tv’s? Hou op! iedereen van die leeftijd ziet de verzorgingsbui al hangen, kan zijn huis niet meer verkopen en de overheid maar bezuinigen….
Maar goed, ons dilemma is hoe kunnen we dit lumineuse idee kwantificeren?
Patent of licentie lijkt me onmogelijk daar het zo voor de hand ligt en in Amerika gebeurt het al jaren, mede hier door is de groei daar superieur.
We willen het idee graag te oren brengen daar het ons allemaal kan helpen uit deze moeilijke periode te komen, zonder Japanse toestanden.
Wie kan ons helpen en weet het beste platvorm om de meeste exposure te krijgen?

Doorsturen naar zo veel mogelijk mensen zal zeker ook helpen 😉

20130715-102314.jpg

Advertenties

Responses

  1. Stuk, of ingezonden brief in de FD om te beginnen?

    Like

  2. Stuk en of brief in de FD?

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: