Gepost door: Victor Goossens | 20 december, 2017

Bitcoin, Crypto’s…

ball

We are all at a wonderful ball where the champagne sparkles in every glass and soft laughter falls upon the summer air. We know, by the rules, that at some moment, the Black Horseman will come shattering through the great terrace doors, wreaking vengeance and scattering the survivors. Those who leave early are saved, but the ball is so splendid no one wants to leave while there is still time, so that everyone keeps asking “What time is it? What time is it?” But none of the clocks have any hands.

The best description of the late stages of a bull market comes from the great “Adam Smith’s”Supermoney
:

De gekte slaat toe, en het ziet er naar uit dat het allemaal nog gekker gaat worden, net een video gezien met de CEO van Longfin corp Venkat Meenavalli, heeft een paar dagen geleden zijn een blockchain bedrijf gekocht, van hemzelf… en de koers spoot van rond de $ 5.30 op 14 december naar bijna $ 130 op 18 december en nu rond de 60….

In deze video probeert hij het uit te leggen, wat een verhaal volgens mij begrijpt hij ook niet waar hij mee bezig is, maar in een klap is hij mega rijk. Hij ontkent tevens een markt te maken in ZIDDU (zijn eigen crypto coin) maar bid en offer staan wel op de site en verteld wel of niet dat het gekoppeld is aan de Ethereum…

Een ander bedrijf Crypto co steeg ook, en wel met 2.700% in december naar een marketcap van $ 11mrd, alleen maar omdat er crypto en blockchain wordt vermeld…(op de hun site vermelden ze dat ze fitness apparatuur maken 😉

De Amerikaanse waakhond heeft de notering stopgezet tot 3 januari.

 

 


Responses

 1. Victor,

  Waar een tulpenbol toentertijd in de hausse meer dan zes maal het gemiddelde jaarinkomen bedroeg hebben we misschien nog wat te gaan.

  Echter in die vergelijking komt ook de afloop te zijner tijd ook te pas… d.w.z waarde zo goed als nihil.

  Voor wie de bel luidt?

  Tom

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën

%d bloggers liken dit: