Dit is nu alweer de 4e crash die ik meemaak

Ik houd u op deze manier op hoogte van de marktperikelen.

Key;

*Hoe lang gaat het CoronaVirus duren? Hoe langer hoe schadelijker voor de mensheid en de economieen.

*Hoeveel mensen in Amerika en in de rest van de wereld zijn er werkelijk besmet?

*Zijn er genoeg bedden en Intensive Care units voor de kritische patienten in elk land?

*Hoe zullen de 1e kwartaal resultaten eruit zien en wat verachten de bedrijven voor de rest van et jaar?

13maart20

Ja ja, 1987, 2001, 2008 en nu 2020, ik zit nu meer dan 30 jaar in het Effectenvak en elke keer verbaasd het me daar het elke keer weer anders is, maar ik blijf er van leren, hoop dat ik het bij de volgende helemaal goed heb en dan uit de markt ben 😉

Voor deze crash had ik al flink wat cash opgebouwd en gedurende de daling heb ik meer verkocht en een deel afgedekt met futures en put opties op de Index. Omdat het zo hard ging en dacht dit is overdrijving heb ik een deel van deze instrumenten gesloten. Ik moet nog uitrekenen hoe ik er nu voor sta, maar is gelukkig vele malen beter dan wat de indices gedaan hebben.

Mijn laatste stukje legt al veel uit, maar door de maatregelen die over de hele wereld worden genomen gaat mijn ankerpunt omlaag en koop dus nog niet bij. Zelfs een $ 2 biljoen (2.000.000.000.000 !) korte termijn injectie van de Fed hield de daling niet tegen.

Van het weekend ga ik de taxaties van mijn stockpicks bekijken en in mijn model zetten en kijken over er aandelen zijn die ik voor de lange termijn moet inslaan.

Op het moment is er een herstel(etje) van 4/5% in de ES en NQ futures 2.578 en 7.568 na de 10% slachting in Amerika en de nog grotere dalingen in Europa.

Het vroegcyclische bedrijf Volkswagen ziet lichtpuntjes in China, maar ziet leveringsproblemen vanuit italie en grenssluitingen zijn niet goed voor VW.

%d bloggers liken dit: