Iedereen zit in de Buy mode & Gann trader update;

Het zit er erg goed uit, zullen we vandaag of morgen eindelijk door de 341/343 denderen? Fed bestuurders schuiven meer en meer naar de nog meer QE kant (gisteren de Fed van Chicago; ‘Fed needs to do more to stimulate the US economy, specially more QE’.

De beursgang van AIG in Azie was de eerste dag al volledig ingetekend, er komt veel geld vrij voor aandelen beleggingen, zeker gezien de ultra lage rente.

Als laatste hoop wordt overal QE ingezet om het broze herstel body te geven, laten we hopen dat het gaat helpen daar QE 1 niet zoveel heeft gebracht (maar goed als ze het niet gedaan hadden, zouden we beduidend lager staan), de verhalen alleen al erover brengen asset prijzen al hoger.

Ik koop nog steeds op zwakte (ook al wat gedaan), maar wil meer kopen. Om meer zekerheid te hebben om trend de jobs situatie in Amerika as vrijdag, wacht ik de Challenger job cuts af om 13:30 en belangrijker de ADP Employment change om 14:15 verw +20k (-10k).

Sentiment is optimaal om nu eindelijk eens door de AEX & DAX weerstanden (341 & 6340) te gaan (net als de SPX gisteren door de 1158, slot 1161).

Gann trader zat weer briljant met de swing low van gisteren 328.6 (en koop op zwakte tussen 325 en 330). Vandaag de mid week update ontvangen; ‘In navolging van de SPX is er nu een vrij grote kans dat ook de AEX en DAX aan de vooravond staan om overtuigend in bovenwaartse richting uit de al maandenlange trading range te breken (AEX >342 en DAX > 6350)’.

Geplaatst in Geen categorie

4 gedachten over “Iedereen zit in de Buy mode & Gann trader update;

  1. Beste Victor,

    In eerdere bewoording heb ik gemeld bij de juiste
    richting van B&A van Jan v Gemeren een abo
    zal nemen, inmiddels ook de midweek update ontvangen.

    Met vriendelijke groet,

    Gellius

    Like

    1. yep, is al een paar keer uitgesteld, vanaf bodem gisteren zou hij nu begonnen zijn, laten we hopen op goede macro morgen en vandaag, dan kunnen eindelijk door die 341. Mkt houd zich goed na slechte ADP.

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.