Gepost door: Victor Goossens | 26 september, 2010

Wat nemen we mee op de boot?

Op 3 November vertrekt de QE II, de trein naar de boot is al afgelopen vrijdag om 14:00 vertrokken (AEX toen rond de 333) volgende week kan men er nog op springen, voordat we door de weerstand van 340 denderen en Gann trader zegt dat er nog een tussen station komt (vraag een een proef aan om de datum uit te vinden).

Zoals eerder vermeld heeft het interview van David Tepper aardig wat te weeg gebracht. Neem even de tijd om de implicaties door te nemen van het (bijna) onvermijdelijke scenario van QE II van zerohedge.

Voor volgende week nemen we mee; Goud, Zilver en andere grondstoffen, Aandelen (liefst high beta, waaronder flink wat financials) en ook obligaties. $ zou ik thuis laten, of eerlijk gezegd helemaal niet hebben of short zitten. In het nieuw jaar zullen we er misschien achter komen dat we helemaal niet op de QE II zitten, maar op de ……. (maar dat verhaaltje is pas voor 2011)

[15:57] David Tepper on horse manure; So Marc Faber, Nouriel Roubini, and the like, are our generation’s version of incessantly sh8tting horses. And like the ponies’ manure of aught did not result in an epidemic, neither will sh8t fears and warnings spread and pile up and effect a panic.

Mijn watch-list voor interessante aandelen; (1.Koop lijst met doelkoersen, wordt verder ingevuld deze week)

Volgende week; 2.Mijn model lijst, 3.commodities, mn junior mining en 4.dividend rendement’s aandelen).

Mijn prognoses voor de komende tijd kan je vinden in het vorige bericht.

Advertenties

Responses

 1. Even afwachten maar tot we effectief die 341-343 sluiten. Zolang dat niet gebeurd is zitten we op korte termijn nog steeds in die zijwaartse markt.

  Als je nu reeds instapt met de zekerheid dat hij erdoor gaat kan je weleens bedrogen uitkomen.

  De meerderheid heb ik op 310-315 gekocht en dat blijf ik doen zolang we niet boven de 343 sluiten. Nu kopen is gewoon manisch meegaan met de markt, dan moest je maar een maand geleden gekocht hebben.

  Like

  • Doe je goed, discipline erg belangrijk ja. Slot 343 betaal je wat meer, maar heb je ook meer zekerheid, ik vul gewoon aan op zwakte. Ik merk dat beleggers hun angst opzij zetten en weer hebberig worden, zeker met deze rentes. Dus voel dat we op uitbreken staan, maar logisch denken is beter dan voelen.

   Like

 2. Eerlijk is eerlijk, ik krijg ook het gevoel dat het sentiment aan het verbeteren is.

  Kopen op zwakte doe je sowieso niets mis mee gezien de potentiële neerwaartse beweging toch vrij klein is. De bovenwaartse ruimte ligt voor sommige aandelen op lange termijn op dubbele koersnoteringen.

  Like

 3. Victor , kun je ook een copie sturen van de laatste Gann analyse?

  Like

 4. Zoals ik al vreesde, we blijven er verlopig nog onder hangen al zijn er wel een paar stocks die het goede voorbeeld geven.

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: